Umbria.be

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte


Enoteca 'Umbria'

Umbria.be importeert al meer dan tien jaar de beste wijn uit de Italiaanse regio Umbrië.

In onze 'Enoteca' in het centrum van Geel proef je het hele jaar gratis meer dan dertig wijnen, typische producten uit de Umbrische regio en de beste olijfolies.

Lekkere en betaalbare wijnen, maar ook topwijnen van kleine wijnmakers uit Montefalco, de Sagrantino, uit Orvieto, de Orvieto Classico, sangiovese uit de Trasimeno regio, de Colli Perugini en de Colli Amerini...

Alle wijnen kan je per fles kopen. Bij aankoop van 6 flessen van dezelfde wijn bieden wij u 5% korting, bij aankoop van 12 flessen 10% *.

Ontdek traditionele producten zoals tapenades, truffelproducten, eekhoorntjesbrood, pasta's en fijne sauzen, maar ook nieuwe likeuren en digestieven.
Via deze website kan je ook online bestellen, of geef je e-mailadres in voor een uitnodiging voor onze gratis degustatiedagen.

Open elke weekdag van 13 tot 18.30 uur - zaterdag van 10 tot 18.30 uur, zondag gesloten.

(*niet geldig bij herverpakking als geschenk - kortingen zijn niet cumuleerbaar)


Bekijk hier onze

producten van biologische landbouw

 


Ontdek nu de truffelspecialiteiten van

Tartufi Bianconi

www.tartufibianconi.it

Tartufi Bianconi, gelegen in het weelderige, groene landschap van de hogere Tibervallei, oogst en verwerkt zwarte en witte truffels sinds 1990.
De grote uitdaging is het behoud van het rijke, natuurlijke aroma van de verse, maar slechts kort houdbare truffel. Verse truffels moeten onmiddellijk worden gegeten, maar met hun scala aan truffelpasta, -sauzen en truffelolie, is Tartufi Bianconi is in staat om u van de unieke organoleptische eigenschappen van de truffels het hele jaar door te kunnen laten genieten.
Om hun ware geur en smaak te bewaren worden alleen zorgvuldig geselecteerde truffels verwerkt in overeenstemming met de traditionele verwerkingsmethodes, aangepast aan de eisen van deze tijd.

 

 


Wijnregio's in Umbrië D.O.C. en D.O.C.G.

Lees meer...
   

catalogusUitgebreid zoeken

producentennieuwsbrief Umbria

e-mail
naam

winkelmandje

Uw mandje is momenteel leeg.

Giano dell'Umbria

Cantina Perticaia

klanten